Denti Pop for Throat

Denti Pop for Throat

Lekë 150.00
Title:  
Lëpirëse pa sheqer shije Mjedre, e cila ndihmon në zbutjen e irritimeve të fytit.

-

Denti Pop for Throat është e vetmja lëpirëse e disponueshëm në tregun e Mbretërisë së Bashkuar, e cila:

Ka marrë miratimin zyrtar në Evropë pas një studimi klinik që konfirmon se me të vërtetë ndihmon në mbajtjen e dhëmbëve tuaj të shëndetshëm. Studimi ka konfirmuar se lëpirësja pa sheqer Denti-Pop:

Mbështet pastrimin fiziologjik të sipërfaqes së dhëmbit duke rritur rrjedhjen e pështymës, parandalon rënien e pH të pështymës dhe rrit alkalinitetin e saj, duke ndihmuar në mbrojtjen e sipërfaqes së dhëmbëve tuaj nga efektet e dëmshme të acideve, zvogëlon nivelin e glukozës në pështymë dhe, falë zëvendësimit të sheqerit me ksilitol, ndihmon në ruajtjen e mineralizimit të dhëmbëve, pasi sheqeri i rregullt është zëvendësuar me ksilitol, ai ndihmon në ruajtjen e mineralizimit të dhëmbëve tuaj.


Doza e rekomanduar ditore

1-2 lëpirëse gjatë ditës.

Shiko edhe