Derefluss * 30

Derefluss * 30

Lekë 2,500.00
Title:  
Një suplement ushqimor i bazuar në Greenazole® (kompleks molekular sinergjik i bazuar në Mallow, Jamball, Kamomili dhe Dardha me gjemba), i cili qetëson stomakun.

30 tableta

Derefluss është një suplement ushqimor i bazuar në Greenazole® (kompleks molekular sinergjik i bazuar në Mallow, Jamball, Kamomili dhe Dardha me gjemba), alginat kalciumi dhe kripëra minerale (bikarbonat kaliumi, oksid magnezi, citrat kalciumi). 

  • Mallow dhe kamomili janë të dobishëm për veprimin e tyre zbutës dhe qetësues në sistemin tretës. Jamballi është i dobishëm për funksionimin e sistemit tretës. Produkti është formuluar pa përdorimin e kripërave të natriumit dhe për këtë arsye indikohet për pacientët që ndjekin një dietë me pak natrium.
  • Greenazole® – Kompleksi sinergjik natyral ekskluziv Ezira – për mirëqenien e sistemit tretës
  • Alginat kalciumi për të reduktuar marrjen e natriumit në dietë.
Tre kripëra minerale alkalizuese të ndryshme.

Rekomandojmë marrjen e 2 tabletave në ditë, menjëherë pas ngrënies ose sipas nevojës, për t'u përtypur ose për t'u tretur ngadalë në gojë.

Shiko edhe