Doppel Herz Gelenk 1450 + Kollagen + Hyaluron * 40

Doppel Herz Gelenk 1450 + Kollagen + Hyaluron * 40

Lekë 1,720.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit muskulo-skeletik.

40 tableta

Doppel Herz Gelenk 1450 + Kollagen + Hyaluron përmban 1500 mg Glucosamine sulfate klorur kaliumi si një sasi ditore - kur merren 2 kapsula në ditë - në kombinim me: 

 • 200 mg Kolagjen të hidrolizuar, i cili është përbërësi kryesor i shumicës së indeve lidhëse dhe mbështetëse dhe është një përbërës i kërcit, kockave dhe tendinave.
 • 100 mg MSM (metilsulfonilmetan), përmban squfur organik. Squfuri është një përbërës i shumë substancave të trupit, të tilla si enzimat dhe aminoacidet që përmbajnë squfur. Squfuri gjendet pothuajse në të gjitha qelizat e trupit dhe nevojitet për procese të panumërta jetike metabolike.
 • 80 mg Kondroitin sulfat, i përket grupit të glikaneve të glukozaminës (GAG) dhe, si glukozamina, prodhohet në sasi të vogla nga vetë trupi i njeriut. Fatkeqësisht, kjo aftësi natyrore mund të përkeqësohet me moshën.
 • 15 mg Acid Hialuronik.
 • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të kërceve dhe kockave. Gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
 • Vitamina K dhe Vitamina D kontribuojnë në mirëqënien kockore.
 • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të muskujve.

Merrni 2 kapsula në ditë gjatë vaktit kryesor, duke e shoqëruar me sasi të mjaftueshmeuji. 

 • Monitorimi i niveleve të sheqerit në gjak dhe kërkesave për insulinë rekomandohet për konsumatorët me tolerancë të kufizuar të glukozës.
 • Konsumatorët që trajtohen me antikoagulantë kumarinikë duhet ta përdorin produktin vetëm pasi të këshillohen me mjekun e tyre. Koagulimi i gjakut duhet të monitorohet me kujdes.
 • Në mungesë të të dhënave, gratë shtatzëna, gratë në laktacion, fëmijët dhe adoleshentët duhet të shmangin përdorimin e tij.
 • Ruani në ambient të thatë dhe jo mbi 25°C.

Shiko edhe