Doppel Herz Kollagen 820 + Hyaluron + Q10 * 30

Doppel Herz Kollagen 820 + Hyaluron + Q10 * 30

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë kolagjen.

30 kapsula

Doppel Herz Kollagen 820 + Hyaluron + Q10 përmban 820 mg Kolagjen hidrolizat plus 10 mg Acid Hialuronik, në kombinim me Vitaminën C dhe biotinë si dhe mikroelementet Bakër dhe Mangan. Ai gjithashtu përmban Koenzimë Q10.

 • Kolagjeni është një proteinë e rëndësishme strukturore në lëkurë. Gjendet kryesisht në indin lidhor.
 • Biotina kontribuon mirëqënien e lëkurës.
 • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të lëkurës.
 • Bakri kontribuon në pigmentimin normal të lëkurës.
 • Mangani dhe Bakri kontribuojnë në formimin normal të indit lidhës.
 • Mangani dhe Vitamina C gjithashtu ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
 • Acidi Hialuronik është një substancë endogjene që mund të lidhë sasi të mëdha uji. Kryesisht prodhohet në fibroblaste dhe qeliza të tjera të veçanta të indit lidhor. Një pjesë e madhe e acidit hialuronik gjendet në lëkurë. Substanca është gjithashtu pjesë e lëngut sinovial.
 • Koenzima Q10 bën pjesë në grupin e ubikinoneve. Parashtesa "Ubi" do të thotë që kjo substancë gjendet kudo në trup. Një pjesë e konsiderueshme e Q10 ruhet në mitokondri, "centralet e energjisë së qelizave".

Këshillohet 1 kapsulë në ditë, duke e shoqëruar me shumë ujë.

 • Në mungesë të të dhënave, gratë shtatzëna, gratë në laktacion, fëmijët dhe adoleshentët duhet të shmangin përdorimin e tij.
 • Ruani në ambient të thatë dhe jo mbi 25°C.
 • Rastet alergjike janë të rralla, por të mundshme. Mos e përdorini në rast intolerance ndaj acidi hialuronik.

 • Shiko edhe