Doppelherz Magen-Gel * 20

Lekë 1,820.00
Title:  
Bustina për qetësimin e dhimbjes dhe djegies së stomakut.

20 bustina- 10 ml

Doppelherz Magen-Gel përdoret për trajtimin e refluksit gastroezofageal dhe lehtësimin e simptomave si: djegie e stomakut, djegie e stomakut gjatë shtatzënisë, refluks, diskomfort i lidhur me aciditetin e stomakut, dispepsi, simptoma të refluksit gjatë natës, kollë dhe inflamacion i laringut dhe fytit. 

Doppelherz aktiv xhel fillon të funksionojë brenda 3 minutash falë veprimit të përbërësve të tij alginat natriumi dhe karbonat.

  • Bustina të merret shpejt dhe direkt në gojë
  • Ideale gjatë udhëtimit
  • Efekt qetësues dhe e lehtë në pvrdorim
  • Pa laktoze, pa gluten
Doza e rekomanduar

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 1 deri 2 bustina direkt në gojë, pas ushqimit dhe para se të shkoni në shtrat.


Shiko edhe