Doppel Herz Magnesium + Kalium 400 Direct * 20

Doppel Herz Magnesium + Kalium 400 Direct * 20

Lekë 1,157.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili siguron lëndë ushqyese të rëndësishme që kontribuojnë në funksionimin normal të muskujve dhe metabolizmin normal të energjisë.

20 bustina orosolubile

Doppel Herz Magnesium + Kalium 400 Direct jo vetëm që ju siguron lëndë ushqyese të rëndësishme që kontribuojnë në funksionimin normal të muskujve dhe metabolizmin normal të energjisë, por gjithashtu ka shije të këndshme frutash!

  • Magnezi kontribuon në metabolizmin normal të energjisë dhe funksionin normal të muskujve dhe sistemit nervor. Përveç kësaj, minerali kontribuon në ekuilibrin e elektroliteve.
  • Kaliumi ndihmon në ruajtjen e presionit normal të gjakut.
  • Vitamina B6 kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe kontribuon në një metabolizëm normal të proteinave dhe glikogjenit.
  • Vitamina B12 kontribuon në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë dhe në reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.

Konsumoni përmbajtjen e 2 bustinave në ditë. 

Vendosni përmbajtjen e bustinave direkt në gjuhë, lërini të treten ngadalë dhe i gëlltisni. 

Ju lutemi, grisni bustinën në drejtim të shigjetës.

Shiko edhe