Doppel Herz Stress Gute Nerven * 30

Doppel Herz Stress Gute Nerven * 30

Lekë 1,130.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në relaksimin e sistemit nervor.

30 tableta

Truri jonë punon 24 orë në ditë pa pushim. Eshtë një nga organet më aktive të trupit dhe konsumon 20% të energjisë ditore, megjithëse është vetëm 2% e masës trupore. Meqë truri jonë nuk i eleminon nutrientët dhe nuk i depoziton për një kohë të gjatë, ne duhet ti marrim ato me ushqim rregullisht.

  • Vitaminat B1, B2, B6, B12, Niacin dhe Biotina kontribuojnë në funksionimin e sistemit nervor dhe në metabolizmin normal energjitik.
  • Acidi pantotenik (Vitamina B5) kontribuon në një performancë normale mendore.
  • Vitaminat B6 dhe B12 kontribuojnë në formimin e qelizave të kuqë të gjakut.
  • Acidi folik luan rol në ndarjen qelizore. Vitamina B6, B12 dhe acidi folik kontribuojnë në një sistem të mirë imunitar, që nevojitet veçanërisht në rastet e stresit.
  • Ginkgo Biloba lidhet me vitalitetin, përmirëson përqendrimin dhe memorien.
  • Bari i Bletës ndihmon në qetësi dhe relaksim.Doza e rekomanduar: 1 tabletë në darkë pas ushqimit.

Shiko edhe