Doppel Herz System Kollagen 11.000 Plus * 30

Doppel Herz System Kollagen 11.000 Plus * 30

Lekë 6,760.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit muskulo-skeletik.

30 flkaone

Doppel Herz System Kollagen 11.000 Plus përmban lëndë ushqyese që kontribuojnë në shëndetin e sistemit musculoskeletal dhe mbrojtjen e qelizave.

  • 11 g Kolagjen të hidrolizuar: Kolagjeni është proteina më e rëndësishme në organizmin tonë. Ai përbën pjesën kryesore të shumicës së indeve lidhëse dhe mbështetëse dhe përcakton vetitë e tyre. Është pjesë e fibrave të eshtrave, kërcit dhe tendinave.
  • Vitamina D luan një rol në mirëqënien e kockave dhe funksionin normal të muskujve. Gjithashtu mbështet funksionin normal të sistemit imunitar.
  • 80 mg Kondroitin sulfat, i përket grupit të glikaneve të glukozaminës (GAG) dhe, si glukozamina, prodhohet në sasi të vogla nga vetë trupi i njeriut. Fatkeqësisht, kjo aftësi natyrore mund të përkeqësohet me moshën.
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të kërceve dhe kockave. Gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Konsumoni 1 flakon në ditë.

  • Jo i përshtatshëm për fëmijët dhe të rinjtë. 
  • Mbajeni larg rrezeve të diellit.. 
  • Ruani në ambient të thatë dhe jo mbi 25°C.

Shiko edhe