Doppel Herz Vitamin D3 2000 IU * 50

Doppel Herz Vitamin D3 2000 IU * 50

Lekë 1,170.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitaminë D që kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave si “ndërtues i kalciumit”.

45 tableta 2000 iu

Tabletat Doppelherz përmbajnë 50 μg vitaminë D. Kjo korrespondon me 2000 IU (njësi ndërkombëtare) të vitaminës D.Dihet prej kohësh që vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave si “ndërtues i kalciumit”. Sot ne e dimë që vitamina D gjithashtu përmbush detyra të tjera të rëndësishme në trup.

Vitamina D është një e mirë e gjithanshme për shëndetin:

  • Kontribuon në shfrytëzimin normal të kalciumit.
  • Kontribuon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë.
  • Kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve.
  • Kontribuon në ndarjen e qelizave dhe funksionimin normal të sistemit imunitar.


 Doza e rekomanduar është 1 tabletë të plotë çdo ditë.

Shiko edhe