Doppelherz A-Z + Immun Direct * 20

Lekë 1,240.00
Title:  
Suplement ushqimor me 17 vitamina dhe luteinë.

20 bustina

Doppelherz A-Z + Immun Direct mbështet një furnizim të mirë të Vitaminës C, Vitaminës D3 dhe B12, si dhe Zinkut, edhe kur ka një nevojë të shtuar.
Zinku, vitamina B12, vitamina C dhe D kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

  • 13 vitamina:
Vitaminat janë komponime organike që trupi ynë - me përjashtim të vitaminës D - nuk mund t'i prodhojë vetë. Pra, ne duhet t'i marrim ato me ushqimin tonë.

Bustinat Doppelherz AZ + Immun DIRECT përmbajnë 13 vitamina thelbësore: vitaminat e tretshme në ujë C (acidi askorbik), B1 (tiaminë), B2 (riboflavin), niacinë (B3), B6 ​​(piridoksinë), B12 (cianokobalaminë), acidi folik (B9), biotina (B7) dhe acidi pantotenik (B5), si dhe vitaminat e tretshme në yndyrë A, D, E dhe K.

  • 4 Mineralet dhe elementët gjurmë:
Mineralet dhe elementët gjurmë janë gjithashtu substanca që trupi i njeriut nuk mund të prodhojë. Dallimi midis mineraleve dhe elementëve gjurmë është vetëm në sasinë e kërkuar nga trupi.
Elementët gjurmë gjenden në trup në kuptimin e vërtetë të fjalës vetëm në "gjurmë" - në sasi shumë të vogla më pak se 50 mg / kg peshë trupore.
Mineralet, të njohura edhe si "elementë të shumtë", janë të pranishëm më shumë se 50 mg / kg peshë trupore.

Peletat me fruta përmbajnë mineralet jetike Kalçium dhe Magnez, si dhe mikroelementet zink dhe selen, të cilët janë të kombinuar në mënyrë të ndjeshme.

Me Doppelherz AZ + Immun DIRECT ju merrni një suplement dietik që përmban 17 lëndë ushqyese dhe luteinë në mikro-peletat me fruta!

Rekomandohet marrja e 1 bustine në ditë.

Shiko edhe