DoppelHerz Cranberry Kürbis * 30

DoppelHerz Cranberry Kürbis * 30

Lekë 1,300.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëmbajtjen e rrugëve urinare.

30 tableta

Suplement ushqimor me 4 përbërës, që ndikon në mirëqënien e traktit urinar:

  • Ekstrakti i Boronicës parandalon dhe trajton infeksionet urinare.
  • Ekstrakti i Kungullit parandalon infeksionet urinare duke përmirësuar çrregullimet e urinimit.
  • Vitamina C, me veti antioksidante, forcon sistemin imunitar.
  • Seleniumi mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe forcon imunitetin e trupit.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në mëngjes dhe 1 kapsule në darkë me një gotë ujë, pa e përtypur.

Nuk duhet të tejkalohet doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe