Doppelherz Für Sie * 30

Doppelherz Für Sie * 30

Lekë 1,689.00
Title:  
Suplement ushqimor, i formuluar specifikisht për të përmbushur nevojat ditore të femrave.

30 tableta

Doppelherz FüR Sie përmban vitamina dhe minerale të rëndësishme për shëndetin dhe nevojat ditore të femrave.

  • Hekuri ka një rol në formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe transportin normal të oksigjenit në sistemet e ndryshme në organizëm.
  • Acidi Folik ndihmon në ndarjen qelizore dhe përshtatjen e organizmit për një shtatzënie.
  • Vitaminat B1, B2, B12, B6, Acidi Pantotenik, Niacina dhe elementët Hekur dhe Jod kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë.
  • Kromi ruan nivelet normale të sheqerit në gjak.
  • Vitaminat B1, B2, B6. B12, Biotina, Niacina dhe Magnezi marrin pjesë në mirëqënien e sistemit nervor.
  • Vitaminat C, D, B12, Hekuri dhe Zinku mbështesin dhe forcojnë sistemin imunitar.
  • Ekstraktet e Boronicës mbrojnë traktinh urinar nga infekisonet bakteriale.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë.

Shiko edhe