Doppelherz Magnesium 400 Direct * 20

Doppelherz Magnesium 400 Direct * 20

Lekë 1,131.00
Title:  
Bustina për metabolizmin e energjisë dhe eleminimin e ndjesisë së lodhjes.

20 bustina

Bustinat Doppelherz përmbajnë Magnezium në një kombinim me vitaminat B6, B12 dhe acid folik.

  • Vitaminat B6 dhe B12 ndihmojnë në mirëfunksionim e sitemit imunitar dhe mirëformimin e qelizave të kuqe të gjakut.
  • Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal të proteinave. 
  • Acidi folik mbështet formimin normal të gjakut dhe luan rol në ndarjen qelizore.

Së bashku, këto 3 vitamina luajnë rol në metabolizmin e homocisteinës.

  • Magneziumi është një mineral esencial, të cilin trupi nuk mund ta prodhojë vetë. Gjithashtu ruajtja e sasive të magneziumit nga organizmi është e limituar. Magneziumi ndihmon në metabolizimin normal të energjisë dhe në funksionet normale të sistemit nervor dhe muskujve.

-Pa gluten -Pa laktozë -I përshtatshëm për veganë


Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Konsumoni një bustinë në ditë. 

Vendosni përmbajtjen e një bustine direkt në gjuhë, prisni të shkrihet dhe gëlltiteni.

Nuk është i përshtatshëm për fëmijë nën 12 vjeç.


Shiko edhe