DoppelHerz Mama Plus * 30

DoppelHerz Mama Plus * 30

Lekë 1,170.00
Title:  
Suplement ushqimor, i përshtatshëm për femrat që po përpiqen të kenë fëmijë, si edhe ato pas lindjes dhe gjatë gjidhënies.

30 kapsula

DoppelHerz Mama Plus është një suplement me një gamë të gjerë nutrientësh i përshtatshëm për femrat që duan të kenë fëmijë, ato gjatë shtatzënies apo gjidhënies.

Ai siguron:

 • Acid Folik, i cili ndikon në ndarjen qelizore si edhe përgatitjen indore të nënës për implementimin e fetusit.
 • Jod, i cili ndikon në prodhimin normal të hormoneve të tiroides me ndikim në shumë procese metabolike.
 • Hekuri ndihmon në formimi normal të rruazave të kuqe të gjakut dhe shpërndarjen normale të oksigjenit në organizëm.
 • Zinku kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.
 • Magnezi ndihmon në metabolizmin normal të enegjisë, funksionin normal të muskujve dhe nervave.
 • Vitamina C mbështet funksionin normal të sistemit imunitar, në kombinim me Vitaminën E.
 • Vitaminat B1, B2, Acidi Pantotenik dhe Nikotinamidi kontribuojnë në metabolizmin normal energjitik.
 • Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal proteinik.
 • Vitamina B12 ka ndikim në formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe funksionin normal të sistemit nervor.
 • Biotina mbështet mirëqënien e lëkurës, flokëve dhe thonjve.
 • Kalciumi dhe Vitamina D kanë ndikim në mirëqënien e sistemit kockor.
 • DHA kontribuon në zhvillimin normal të syve dhe atij nervor të fetusit dhe të fëmijës, i cili ushqehet me gji.

 • Këshillohet përdorimi i 2 kapsulave në ditë gjatë vaktit kryesor, ose të shpërndara gjatë gjithë ditës.
 • Nuk rekomandohet për fëmijët dhe të rinjtë.
 • Para se të merrni një tjetër suplement me bazë jodi duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.
 • Nga doza 3.5mg/ ditë, duhet shmangur çdo lloj suplementi tjetër me zink.

Shiko edhe