DoppelHerz Sport Direct * 20

DoppelHerz Sport Direct * 20

Lekë 1,210.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili rrit energjinë, sidomos tek personat me aktivit fizik të shtuar.

20 bustina

DoppelHerz Sport Direct është një suplement ushqimor, me një kombinim vitaminash dhe mineralesh, të cilat ndihmojnë në rritjen e energjisë, sidomos për personat që kryejnë aktivitet fizik.

  • Magnezi dhe Kalçiumi ndihmojnë në mirëfunksionimin e kockave, muskujve dhe sistemit nervor.
  • Zinku dhe Kromi ruajnë nivelin normal të glukozës në gjak.
  • Seleni ka veti të fuqishme antioksiduese dhe forcues të sistemit imunitar.
  • Vitaminat B ndihmojnë në funksionin normal të sistemit nervor dhe normalizimin e metabolizmit energjitik.


Këshillohet të merret 1 bustinë në ditë, direkt në gojë pa e tretur në ujë.


Shiko edhe