DoppelHerz Vitamin D3 + K2 * 30

DoppelHerz Vitamin D3 + K2 * 30

Lekë 1,250.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Vitaminën D3 dhe K2.

30 tableta

Doppelherz® Vitamina D3+K2 siguron 100 μg Vitaminë K2 si dhe 35 μg Vitaminë D3 (1400 IU). Ky kombinim është i dobishëm për të stimuluar mineralizimin e kockave duke ruajtur nivelet normale të kalciumit në qarkullim, duke reduktuar kështu rrezikun e kalcifikimit vaskular.
Vitamina K është përfshirë në funksione të tjera të gjera dhe marrja e saj aktualisht po diskutohet si një strategji parandaluese për ruajtjen e shëndetit gjatë plakjes.

Për të mbështetur shëndetin e kockave, zakonisht rekomandohet marrja e kalciumit shtesë pas një moshe të caktuar. Kjo ndërhyrje është më efektive nëse vitamina K2 dhe vitamina D3 administrohen së bashku.

Merrni 1 tabletë në ditë në vakt me ujë. Mos përtypni.

Shiko edhe