Dulcolax 5 Mg * 40

Dulcolax 5 Mg * 40

Lekë 650.00
Title:  
Medikament me efekt laksativ, në rast konstipacioni tek të rriturit.

40 tableta

Tabletat Gastro-rezistente Dulcolax® Adult 5 mg funksionojnë kur flini, në harmoni me trupin tuaj.

Tabletat e vogla dhe të lehta për t'u gëlltitur kanë një shtresë gastro-rezistente, kështu që ato funksionojnë vetëm aty ku nevojiten, në zorrë.

Merrini natën në komoditetin e shtëpisë tuaj dhe, kur të zgjoheni përsëri (midis 6-12 orësh më vonë), do të ndiheni të aftë për të defekuar. 

Përdorimi dhe doza:
Dulcolax® Adult 5 mg Tableta gastrorezistente merren më mirë gjatë natës me një gotë ujë (gëlltitni - mos përtypni). 

Mos e merrni tabletën me produkte të tjera që ulin aciditetin e traktit të sipërm gastrointestinal. Këtu përfshihen qumështi, antacidet dhe frenuesit e pompës protonike.
Nuk duhet të përdoret tek fëmijët ose adoleshentët nën moshën 18 vjeç.
Të rriturit mbi 18 vjeç:

  • 1 deri në 2 tableta para gjumit (rekomandohet të filloni trajtimin me 1 tabletë në ditë)

Shiko edhe