Durex Love

Lekë 200.00
Sasia:  
Prezervativ.

3 copë, 12 copë

Nëse jeni duke kërkuar kënaqësi dhe mbrojtje, prezervativët Durex Love janë zgjidhja e duhur.

Duke ju dhënë të gjithë mbrojtjen, me një formë të lëmuar, këta prezervativë janë të lubrifikuar paraprakisht me vaj silikoni për një përvojë më të butë.

Pra, kudo që të jeni dhe me këdo që jeni, gjeni përshtatjen tuaj më të mirë dhe shijoni kënaqësinë e seksit të sigurt dhe të vërtetë me Durex.

Mos harroni se asnjë metodë kontracepsioni nuk funksionon 100% kundër shtatzënisë, HIV-it ose infeksioneve seksualisht të transmetueshme. Është mirë të jeni në dijeni, ndaj lexoni informacionin brenda.

-

Shiko edhe