Durex Sensitive

Lekë 200.00
Sasia:  
Prezervativ.

3 copë, 12 copë.

Durex Sensitiv ejanë prezervativë shumë të hollë për një ndjesi më të mirë dhe mbrojtje absolute.

  • Material latex;
  • Prezervativë transparentë me shtresë lubrifikuese.
  • Gjerësia nominale: 56 mm.

-

Shiko edhe