Ecolunes Baby Laundry Detergent * 2 L

Ecolunes Baby Laundry Detergent * 2 L

Lekë 2,200.00
Title:  

Detergjenti hipoallergjik i rrobave për fëmijë Ecolunes është formuluar me kujdes duke marrë parasysh lëkurën e ndjeshme të foshnjave.

2 l

Detergjenti hipoallergjik i rrobave për fëmijë Ecolunes është formuluar me kujdes duke marrë parasysh lëkurën e ndjeshme të foshnjave.
Mund ta përdorni me siguri për larjen e të dashurve tuaj me përmbajtjen e tij me origjinë bimore që nuk përmban parfum dhe bojë.
E fortë kundër njollave, e butë për lëkurën.
I testuar dermatologjikisht për lëkurë të ndjeshme.
Çertifikuar nga ICEA

Shiko edhe