Ella One 30 MG * 1

Ella One 30 MG * 1

Lekë 1,377.00
Title:  
Pilula kontraceptive më efektive e urgjencës.

-

Pa recetë

Ella One 30 MG është pilula më efektive kontraceptive emergjente. Përmban Ulipristal Acetate si përbërës aktiv.

  • EllaOne® është 2.5 herë më efektive se pilulat e tjera në treg, kur merret në 24 orët e para pas marrëdhënies seksuale të pambrojtur.
  • Ajo funksionon duke vonuar ovulimin, për të ndihmuar në parandalimin e shtatzënisë përpara se të fillojë dhe nuk do të ndikojë në fertilitetin tuaj të ardhshëm.

  • Gjithmonë lexoni fletëudhëzuesin ose këshillohuni me mjekun ose farmacistintuaj përpara përdorimit.
  • Merrni tabletën me një gotë uji dhe mos e përtypni.
  • Nëse e nxirrni 3 orë pas marrjes tabletën, ju duhet të merrni një tabletë tjetër menjëherë.
  • Ju mund ta merrni vetem 1 herë në 6 muaj, maksimumi 2 herë në vit.

Shiko edhe