Enterogermina 2Miliardi/5 ML Spore Di Bacillus * 10

Enterogermina 2Miliardi/5 ML Spore Di Bacillus * 10

Lekë 843.00
Title:  
Fermente laktike për ekuilibrimin e florës bakteriale.

10 flakon

Enterogermina është e përbërë nga një suspension i sporeve të Bacillus Clausii.

Enterogermina indikohet për:

  • Parandalim dhe trajtim i ndryshimit të ekuilibrit normal të florës bakteriale të zorrëve dhe mungesës së vitaminave në trup që rezulton me disekuilibër të florës bakteriale të zorrëve.
  • Gjatë trajtimit me antibiotikë ose kemioterapi.
  • Trajtim të sëmundjeve kronike ose akute gastro-intestinale tek bebet të shkaktuara nga intoksikimi ose ndryshim të ekuilibrit normal të florës bakteriale intestinale ose mungesë të vitaminave në trup (disvitaminosis)

Pa sheqer, pa gluten, pa laktozë


Doza e rekomanduar për bebet dhe fëmijët 1 ose 2 flakonë në ditë dhe të rriturit 2 ose 3 flakonë në ditë, preferohet larg ushqimit.

Shiko edhe