Enzimax Forte * 20

Enzimax Forte * 20

Lekë 2,034.00
Title:  
Enzima që lehtësojnë problematikat me tretjen.

20 kapsula

Ne jemi ajo që hamë. Ose më mirë, çfarë mund të tretim dhe thithim.
Me kalimin e kohës, enzimat tretëse ulen në prodhim dhe fuqI. Ka shumë arsye për këtë: plakja, zgjedhjet e stilit të jetesës dhe sëmundjet e sistemit tretës etj.
Mungesa e enzimave të tretjes në zorrë mund të rezultojë në mungesë të lëndëve ushqyese. Kjo mund të shkaktojë probleme shëndetësore si obeziteti, alergjitë, depresioni dhe shumë sfida të tjera për një jetë të lumtur.

Enzimax Forte është kasaforta juaj e enzimave tretëse – dhe ne themi kasafortë sepse përdor një kapsulë brenda një teknologjie kapsule që përmban 7 enzima tretëse. Ky numër është thelbësor sepse standardi i industrisë është 3-4, kështu që në shumë raste nuk mjaftojnë për tretje optimale.

Suplementet e enzimave tretëse zakonisht kanë 3 ose 4 enzimat më të zakonshme për tretje. Shumica e njerëzve u mungojnë një ose më shumë prej tyre. 
Enzimax Forte është një suplement i enzimës tretëse me 7 enzima tretëse të dallueshme të shpërndara në 2 kapsula, e brendshme dhe e jashtme.
Kapsula e parë lëshon 5 enzima tretëse në stomakun tuaj, kapsula e dytë më pas mund të udhëtojë në zorrët tuaja, për të çliruar 7 enzima tretëse, për të synuar në mënyrë efektive të gjithë sistemin tretës.

Do të merrni të gjitha enzimat që i nevojiten trupit tuaj për tretje optimale.

  1. Amylase – konverton karbohidratet komplekse në sheqerna të thjeshta.
  2. Glukoamilaza – ndihmon në zbërthimin e niseshtesë që zakonisht gjendet në perime.
  3. Lipaza – ndihmon trupin të tresë yndyrën.
  4. Proteaza 3.0, Proteaza 4.5, Proteaza 6.0 – zbërthen proteinat në aminoacide.
  5. Proteaza bakteriale neutrale - një katalizator për hidrolizën e lidhjeve peptide në proteina, duke çliruar aminoacide ose peptide.
  6. Alfa-galaktozidaza – katalizon hidrolizën e saharideve që gjenden në bimë, veçanërisht në bishtajore, dhe lehtëson problemet me fryrjen.

Merrni 1 – 2 kapsula me vaktin kryesor. 

Maksimumi 2 kapsula në ditë.

Shiko edhe