ESI Propolaid Flu * 10

ESI Propolaid Flu * 10

Lekë 950.00
Title:  
Bustina të tretshme në ujë me veprim ekspektorant të sekrecioneve.

10 bustina

Bustina të tretshme në ujë të nxehtë ose të ftohtë për fëmijë dhe të rritur, me bazë N-Acetilcisteinë, Propolis, ekstrakte bimore (Grindelia dhe Drosera), Mjaltë dhe vajra esencialë Mente dhe Eukalipti; që kanë disa efekte:

  • Stimulojnë eleminimin e sekrecioneve bronkiale;
  • Zbutin fytin;
  • Qetësojnë kollën;
  • Lehtësojnë simptomat e gripit dhe ftohtjes. 

Shije mente.

1 bustinë e tretur në 100 ml ujë në temperaturë ambjenti ose të ngrohtë për të cliruar efektin balsamik. 

Mos e përdorni pa e holluar.

Shiko edhe