FLUifort 2.7 G Granulato Per Soluzione Orale

Lekë 706.00
Sasia:  
Medikament mukolitik, qetësues i kollës me sekrecione.

2.7 g

Kollë, Të tjera

FLUifort 2.7 G Granulato Per Soluzione Orale përmban përbërësin aktiv Karbocisteinë Kripë Lizine Monohidrate, e cila i përket
një grupi ilaçesh për kollën dhe ftohjen të quajtur mukolitikë.

  • Përdoret për të lehtësuar eliminimin e mukusit nga trakti respirator.
  • Ky ilaç indikohet për trajtimin e kollës dhe sëmundjeve akute dhe kronike të sistemit të frymëmarrjes.

Shtatzënia
Mos merrni Fluifort gjatë shtatzënisë.

Fluifort nuk duhet të merret nga fëmijët nën moshën 11 vjeç.

Doza e rekomanduar është 1 qese në ditë ose siç përshkruhet nga mjeku juaj.
Kohëzgjatja maksimale e terapisë është deri në 14 ditë. 

Megjithatë, mjeku do të vendosë nëse do të vazhdojë terapinë, edhe për periudha të gjata.

Shiko edhe