Frezyderm Baby Liquid Talc * 150 ML

Frezyderm Baby Liquid Talc * 150 ML

Lekë 1,545.00
Title:  
Pudër e lëngshme, për mbrojtjen e lëkurës së bebit.

150 ml

Frezyderm Baby Liquid Talc është dizenjuar për kujdesin dhe mbrojtjen e lëkurës së bebit. E ndryshme nga pudra normale pluhur.

Pudra e lëngshme për bebe përmban pluhur pudre farmaceutike, i cili absorbon lageshtirën e sipërfaqes dhe vendos një shtresë të hollë per të mbrojtur lëkurën. 

Formula e saj është e pasur me Ekstrakte Kamomili, i cili siguron mbrojtje nga inflamacioni dhe irritimi.

Indikacionet:

  • Çrregullime të lëkurës për shkak të fërkimit;
  • Për lekurë të irrituar për shkak të rrobave;
  • Djersitje e lartë tek të rriturit.

I testuar dermatologjikisht.


Aplikohet në lëkurë të pastër dhe të thatë, sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe