Frezyderm Crilen Hydrating Protective Cream 50 ML

Frezyderm Crilen Hydrating Protective Cream 50 ML

Lekë 1,450.00
Title:  
Krem mbrojtës ndaj insekteve.

50 ml

Frezyderm Crilen Hydrating Protective Cream është një emulsion kundër insekteve, ndërkohë që siguron hidratim të thellë të lëkurës.

Përmban:

  • Citronella: Largon insektet.
  • Vitaminë E dhe Alantoinë: Veprim shërues ,riforcon barrierën dhe mbron elasticitetin e lëkurës.

I testuar dermatologjikisht.


  • Aplikojeni në pjesën e zbuluar të lëkurës.
  • Shmangni kontaktin me sytë dhe gojën.
  • Evitoni aplikimin në plagë të lëkurës.

Shiko edhe