Froika Cinolin Cream

Lekë 1,430.00
Size:  
Krem mbrojtës nga mushkonjat, bletët, pleshtat, merimangat.

50 ml

Krem mbrojtës hidratues me veprim kundër insekteve ndaj pickimeve të padëshiruara.

  • Hidraton dhe ofron një mbrojtje natyrale nga mushkonjat, mishkat, mizat, merimangat dhe insektet e tjera.
  • Përbërësi kryesor i saj Citronella ofron një shtresë mbrojtëse që siguron veprim repelent ndërsa njëkohësisht hidraton lëkurën.
  • Tekstura e saj e lehtë, përthithet lehtësisht ndërsa zgjat për shumë orë.


Rekomandohet të përdoret para çdo ekspozimi të mundshëm ndaj insekteve.

Shiko edhe