Gastrotuss Shurup Antirefluks * 200 ML

Gastrotuss Shurup Antirefluks * 200 ML

Lekë 1,450.00
Title:  
Shurup me përmbajte bimore që ndihmon në trajtimit e refluksit.

200 ml

Gastrotuss Shurup Antirefluks është një shurup me përmbajte bimore që ndihmon në trajtimit e refluksit, duke reduktuar ndjesinë e të vjellave, kollës, globit hipofaringeal (ndjesinë e trupit të huaj në fyt), gromësirat dhe ndjesinë e fryerjes së barkut. 

Përdoret gjithashtu në rastet e ezofagitit (inflamacionit të ezofagut) dhe kollës me djegje fyti.

Udhëzime për përdorim:
Gjithmonë lexoni fletëudhëzuesin ose këshillohuni me mjekun ose farmacistintuaj përpara përdorimit.
Tundeni mirë përpara përdorimit.

  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 20 ml pas vaktit kryesor, në darkë para gjumit.
  • Të përdoret 1 orë përpara ose pas barnave të tjerë.

Shiko edhe