HealthAid EyeVit Forte *30

HealthAid EyeVit Forte *30

Lekë 4,180.00
Title:  
EyeVit Forte është formuluar posaçërisht për marrjen e lëndëve ushqyese më të dobishme, të cilat dihet se kontribuojnë në mirëmbajtjen e syve të shëndetshëm.

30 tableta

Shikimi i mirë është një pjesë e rëndësishme e mirëqenies dhe një faktor i rëndësishëm në ruajtjen e cilësisë së jetës.

Ushqimi i duhur është thelbësor për t’ju ndihmuar të mbani sytë tuaj të shëndetshëm dhe të funksionojnë në mënyrën më të mirë.

EyeVit FORTE është formuluar posaçërisht për marrjen e lëndëve ushqyese më të dobishme, të cilat dihet se kontribuojnë në mirëmbajtjen e syve të shëndetshëm.

  • Vitamina E dhe C janë antioksidantë të fuqishëm që mbrojnë sytë nga dëmtimet e shkaktuara nga nënproduktet metabolike të quajtura radikale të lira dhe kundër shenjave të plakjes.
  • Riboflavina mund të ndihmojë për të parandaluar ndryshimet strukturore brenda kornesë. Një mungesë e kësaj vitamine mund të bëjë që sytë të bëhen të përgjakur, të irritohen, të lotojnë dhe të ndjeshëm ndaj dritës
  • Zinku kontribuon në thithjen normale të Vitaminës A, e cila është e dobishme për mirëmbajtjen e shikimit të shëndetshëm. Ndihmon gjithashtu enzimat antioksidante në trup në zvogëlimin e numrit të radikaleve të lira të cilat mund të shkaktojnë dëmtime të syve.
  • Luteina dhe Zeaksantina janë përbërje të quajtura ksantofile, të cilat janë pigmente të verdhë që ndodhin natyrshëm në shumë bimë dhe perime. Ato kanë funksione të rëndësishme antioksiduese në trup dhe ndihmojnë në bllokimin e dritës blu nga arritja e strukturave themelore në retinë, duke zvogëluar kështu rrezikun e dëmtimit oksidativ të shkaktuar nga drita.

EyeVit FORTE u vjen në ndihmë:

  • Personave që dëshirojnë të sigurojnë ushqimin e duhur për sytë.
  • Njerëzit të cilët kanë punë që shkaktojnë ngarkesë shtesë në sy.
  • Personat e moshuar që dëshirojnë të mbrojnë sytë e tyre nga shenjat e plakjes.
  • Përdoruesit e lenteve të kontaktit dhe ata që vuajnë nga gjendja e thatë e syve ose rrathë të errët.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe