HealthAid EyeVit Plus *30

HealthAid EyeVit Plus *30

Lekë 4,030.00
Title:  
Suplemet ushqimor për të mbrojtur dhe kontribuar në ruajtjen e syve të shëndetshëm.

30 kapsula

Është e njohur se sytë, si çdo organ tjetër në trup, kanë nevojë për ushqimin e duhur.

Tabletat EyeVit janë formuluar posaçërisht për të kontribuar në ruajtjen e syve të shëndetshëm.


Rekomandohen për :

  • Individet me sy të gjakosur pasi ndihmon në mbajtjen e syve të lagësht në mënyrë që të mos thahen.
  • Individet që dëshirojnë të parandalojnë rrathët e zinj dhe qeskat nën sy për shkak të mungesës së gjumit dhe stresit.
  • Individet që dëshirojnë të rrisin integritetin e lëkurës rreth syve, duke ndihmuar në zvogëlimin e rrudhave.
  • Individet që duhet të sigurojnë ushqimin e duhur për sytë.
  • Individet që janë ekspozuar vazhdimisht ndaj tymit dhe rrezet e diellit.

Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 1 tabletë në ditë me mëngjes si shtesë ushqimore.

Shiko edhe