Hedelix Hustensaft 0.8 G/ 100 ML * 100 ML

Hedelix Hustensaft 0.8 G/ 100 ML * 100 ML

Lekë 944.00
Title:  
Shtesë ushqimore me ekstrakte bimore, me efekt ekspektorant të sekrecioneve.

100 ml

Kollë, Të tjera

Hedelix Hustensaft 0.8 G/ 100 ML  është një shtesë ushqimore me ekstrakte bimore.

Përbërësit vijnë nga bima e Dredhkës dhe veprojnë si një përzierje natyrale.

  • Përbërësit kryesorë të saj janë saponinat, kryesisht Alfa-Hederina.
  • Saponinat ekstraktohen nga gjethet, rrallë nga filizat e bimës.
  • Saponinat, përbërëse të bimës Ivy, (Dredhkë) janë në konsistenë, të ngjashme me sapunin,  dhe kanë efekt zvogëlimin e tensionit sipërfaqësor të sekrecioneve që mbulojnë alveolat. Sekrecionet e mbërthyera shkrihen dhe mund të ekskretohen më lehtësisht.

Dozimi:

  • Foshnjat dhe fëmijët e vegjël nën 1 vjeç: 2.5 ml 1 herë në ditë me ose pa ushqim.
  • Fëmijët 1-4 vjeç: 2.5 ml, 3 herë në ditë me ose pa ushqim.
  • Fëmijët 4-10 vjeç: 2.5 ml, 4 herë në ditë me ose pa ushqim
  • Fëmijët 10 vjeç e lart dhe të rriturit: 5 ml, 3 herë në ditë me ose pa ushqim.

Shiko edhe