Iktiol 10% Ointment * 20 G

Iktiol 10% Ointment * 20 G

Lekë 208.00
Title:  
Pomadë trajtuese e problemeve dermatologjike si ekzema, psoriaza dhe dermatiti.

20 g

Iktiol 10% Ointment është një pomadë që përdoret në mënyrë topike në lëkurë në trajtimin e dermatitit, ekzemës dhe psoriazës.

  • Ai përmban Iktamol si përbërës aktiv. Për shkak të vetive të tij anti-inflamatore, antiseptike dhe stimuluese të qarkullimit të gjakut, Iktiol përmirëson simptomat e inflamacionit (heq qelbën nga plaga). 
  • Përdoret në mënyrë lokale në trajtimin e dermatitit, ekzemës, psoriasis.

Udhëzime për përdorim:

  • Gjithmonë lexoni fletëudhëzimin ose konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit.
  • Për trajtimin e ekzemës kronike, rekomandohet aplikimi i një sasie të mjaftueshme pomadë për të mbuluar plotësisht zonat e dëmtuara të lëkurës, çdo 1-3 herë në ditë.
  • Terapia duhet të fillojë sa më shpejt që të jetë e mundur në momentin e shfaqjes së simptomave të para.

Shiko edhe