LEVOtuss 30 MG/ 5 ML * 200 ML

LEVOtuss 30 MG/ 5 ML * 200 ML

Lekë 667.00
Title:  
Shurup qetësues i kollës së thatë.

200 ml

Kollë, Pa recetë

LEVOtuss 30 MG/ 5 M Lështë një shurup kundër kollës.

  • Përmban Levodropropizinë si përbërësin aktiv, një bar supresant të kollës me veprim antitusiv periferik.
Levotuss është në formë shurupi me shije qershie që e bën atë të lehtë për tu përdorur nga fëmijët mbi 2 vjeç dhe të rriturit.

Përdorimi:

  • Të rriturit: Rekomandohen të merren 10 ml shurup deri në 3 herë në ditë, në intervale prej të paktën 6 orësh.
  • Fëmijët 10-20 kg: Rekomandohen të merren 3 ml 3 herë në ditë.
  • Fëmijët 20-30 kg: Rekomandohet të merren 5 ml 3 herë në ditë.


Shiko edhe