Logus Viral * 150 ML

Logus Viral * 150 ML

Lekë 1,310.00
Title:  
Një produkt me përmbajtje bimore për mirëqënien e rrugëve repsiratore.

150 ml

Kollë, Pa recetë

Logus Viral është një produkt me përbërje bimore si Mjaltë, Trëndafil i egër, Lule Sedum dhe Lëng të koncentruar Boronice. 

Rekomandohet të përdoret për të rritur imunitetin, funksionimin e mirë dhe rezistencën e rrugëve të frymëmarrjes dhe për të lehtësuar kollën. 

Përdoret kryesisht gjatë muajve shtator-maj kur viruset e stinës janë më të pranishme.

Këshilohet përdorimi i 10 ml shurup 3 herë në ditë.

Shiko edhe