Mediflog * 14

Mediflog * 14

Lekë 1,800.00
Title:  
Një suplement ushqimor i bazuar në bromelain, N-acetilcisteinë me veti ekspektorante.

14 bustina

Kollë, Pa recetë

Mediflog është një suplement ushqimor i bazuar në Bromelain, N-Acetilcisteinë, Zink dhe Vitaminë C me përdorimin e një ekstrakti të thatë të detit Buckthorn. 

Përdorimi i kombinuar i bromelainës dhe N-acetilcisteinës favorizon reduktimin e inflamacionit pulmonar, fluidifikimi i mukusit dhe një normalizim i strukturave mukoze në përgjithësi. 

  • Vitamina C dhe Zinku kontribuojnë në rivendosjen e mbrojtjes normale imune. 
  • Buckthorn ndërhyn si një ndihmës për aktivitetin e tij imunostimulues dhe në zgjidhjen e infeksioneve virale.

  • 1 bustinë në ditë. 
  • Tretni bustinën në ujë në temperaturën e dhomës.

Shiko edhe