Mucosolvan Junior 15 MG/ 5 ML * 100 ML

Mucosolvan Junior 15 MG/ 5 ML * 100 ML

Lekë 364.00
Title:  
Shurup për fëmijë i cili lehtëson kollitjen dhe stimulon largimin e mukusit.

100 ml

Kollë, Pa recetë

Mucosolvan Junior 15 MG/ 5 ML rrit sekretimin e mukusit në rrugët e frymëmarrjes, përmirëson transportin dhe sekretimin e tij. Kjo përmirëson dhe lehtëson kollitjen.

Mucosolvan Junior përdoret për bronkit akut dhe të përsëritur, laring dhe trakit. Sëmundjet akute zakonisht shoqërohen fillimisht me kollë të thatë irrituese, apo edhe një ndjesi djegieje në gjoks për bronkit dhe ngjirje të zërit në laringit. Pastaj formohet mukus viskoz dhe gradualisht ekspektorohet. 

  • Ambroksoli është një princip aktiv, i cili përket një grupi substancash që nxisin kollitjen dhe hollimin e mukusit. Produkti lehtëson kollitjen dhe hollon mukusin, i cili formohet gjithnjë e më shumë në traktin respirator gjatë sëmundjeve akute dhe kronike.

Shurupi Mucosolvan Junior është menduar kryesisht për fëmijët nën moshën 12 vjeç, por gjithashtu mund të përdoret nga adoleshentët dhe të rriturit.

Dozimi:

  • Të rriturit dhe adoleshentët nga mosha 12 vjeç: 10 ml shurup 3 herë në ditë.
  • Fëmijët e moshës 6-12 vjeç: 5 ml shurup 2-3 herë në ditë. 
  • Fëmijët e moshës 2-5 vjeç: 2.5 ml shurup 3 herë në ditë. 
  • Fëmijët nën 2 vjeç: 2.5 ml shurup 2 herë në ditë. 

Mos e përdorni medikamentin për më shumë se 10 ditë pa u konsultuar me mjekun tuaj.


Shiko edhe