Mustela Hydra Bebe Lait Corps * 300 ML

Lekë 1,900.00
Title:  
Qumësht me efekt hidratues dhe ushqyes për trupin e bebeve.

300 ml

Mustela Hydra Bebe Lait Corps siguron hidratim të menjëhershëm dhe afatgjatë të lëkurës së fëmijëve.

  • Me Ekstrakt Avokado, ky locion mbron dhe forcon barrierën e lëkurës së foshnjës dhe mund të përdoret çdo ditë, që nga lindja.  Gjithashtu mbron kapitalin qelizor të lëkurës së foshnjës tuaj. 
  •   Tekstura e tij e lëngshme dhe aroma unike e bëjnë atë produktin e preferuar prej kohësh nga prindërit.
Shishja është e riciklueshme dhe sasia e saj e plastikës është zvogëluar me 12% për shishen me piston 750ml, 14% (500ml) dhe 11% (300ml), që nga viti 2010.

* 100% e prindërve pajtohen se ajo hidraton lëkurën e foshnjës së tyre që në aplikimin e parë.

Testuar dermatologjikisht. 97% me përbërës me origjinë natyrale.

Këshillohet aplikimi pas çdo larje të fëmijës, duke e masazhuar lehtë, deri në përthithje të plotë.

Shiko edhe