Natural Factors Vitamin D3 50 MCG * 90

Natural Factors Vitamin D3 50 MCG * 90

Lekë 1,999.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë vitaminën D3.

90 tableta

Natural Factors Vitamin D3 50 MCG është thelbësore për kocka dhe dhëmbë të fortë pasi rrit absorbimin e kalciumit nga ushqimi. 

Roli i saj në rregullimin e niveleve të kalciumit gjithashtu ndihmon në rregullimin e sistemit imunitar dhe mirëqënien e nervave dhe muskujve. 

Vitamina D3 përzihet me kujdes me vajin organik të farave të lirit në një xhel të butë që gëlltitet lehtë.

1 tabletë në ditë ose siç udhëzohet nga një profesionist shëndetësor.

Shiko edhe