NeoViderm Skin Emulsion * 100 ML

NeoViderm Skin Emulsion * 100 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Mbron, hidraton dhe rigjeneron në mënyrë intensive lëkurën.

100 ml

Emulsioni Neoviderm mbron dhe hidraton në mënyrë intensive lëkurën. 

Përdoret veçanërisht në rastin e: djegieve sipërfaqësore të gradë e parë dhe e dytë, mbrojtjes para dhe pas trajtimeve me rrezatim, lëkurës së irrituar, skuqjes, lëkurës së thatë dhe abrazioneve të vogla. 

Gjithashtu përdoret tek të rriturit pas realizimit të tatuazheve dhe peeling kimik.

Udhëzime për përdorim:

  • Aplikojeni një shtresë në zonën e prekur dhe lëreni deri sa të jetë përthithur plotësisht.
  • Mund të përdoret më shumë se një herë në ditë deri në normalizimin e lëkurës ose sipas këshillës së mjekut.
  • Në rastin e tatuazheve, aplikoni një shtresë të thollë produkti.
  • Në rastin e djegieve, ftohni zonën e prekur të lëkurës me ujë të pijshëm, duke qëndruar 15cm larg nga burimi i ujit për 15 minuta, nëse është e nevojshme pastrojeni zonën dhe aplikoni emulsionin.
  • Nëse jeni duke bërë radioterapi, aplikojeni emulsionin të paktën 3 orë para dhe pas trajtimit.

Shiko edhe