Novolax 5 Mg * 30

Novolax 5 Mg * 30

Lekë 210.00
Title:  
Medikament, i cili trajton konstipacion akut.

30 tableta

Novolax është një tabletë që përdoret për zbrasjen e zorrës. 
Stimulon lëvizjen dhe trajton konstipacionin. 
Përdoret për të boshatisur zorrën përpara ndërhyrjeve kirurgjikale, para lindjes, konstipacionin akut dhe kronik.
  •  Novolax përmban Bisakodil si lëndë aktive. Bisakodil stimulon peristaltikën intestinale dhe rrit sasinë e ujit dhe lëngjeve që eleminohen nëpërmjet intestinit, për rrjedhojë lejon lëvizjen pa dhimbje të zorrëve duke mundësuar zbrasjen e tyre.

Gjithmonë këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit.
  • Për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç rekomandohet të merret 1 deri 2 tableta njëherë në ditë në darkë.
  • Fëmijët nga mosha 4 deri 12 vjeç rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe