NUK Action Cup 12 Months + * 230 ML

NUK Action Cup 12 Months + * 230 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shishe për fëmijë nga mosha 12 muajshe.

230 ml

NUK Action Cup 12 Months + është një shishe që e bën më të lehtë pijen për fëmijën tuaj. 

  • Ka një valvul ventilimi të integruar për pirje me rrjedhje të vazhdueshme. 
  • Formë ergonomike, e lehtë për tu kapur dhe mbajtur. 
  • I sigurt në larës enësh. 
  • Ai përfshin një pjesëz shumë të butë, që me një përdredhje të thjeshtë zhduket brenda kapakut, duke e mbajtur sipërfaqen të pastër dhe të thatë.
  • Kapacitet 230 ml.

-

Shiko edhe