NUK Baby Nail Clipper

NUK Baby Nail Clipper

Lekë 900.00
Title:  
Prerëse thonjsh për bebe.

-

NUK Baby Nail Clippers ofron butësi dhe thjeshtësi për kujdesin e thonjve.

  • Këto gërshërë thonjsh ka sipërfaqe prerëse të rrumbullakosura. 
  • Një unazë me fije në gisht lehtëson manipulimin dhe siguron një përdorim optimal. 
  • Është e lehtë për t'u pastruar pas tërheqjes së suportit.

-

Shiko edhe