NUK Baby Nail Scissors

NUK Baby Nail Scissors

Lekë 550.00
Title:  
Gërshërë për thonjtë e bebeve.

-

NUK Baby Nail Scissors janë gërshërë me madhësinë e duhur dhe kanë maja të rrumbullakosura, për prerjen e thonjve të vegjël të foshnjës tuaj.

  • Me tehe prej çeliku inox dhe doreza të veshura me plastikë për kujdesin e sigurt dhe të përshtatshëm të përditshëm të foshnjës.

-

Shiko edhe