NUK Baby Soother Toy Story 6- 18 Months * 2

NUK Baby Soother Toy Story 6- 18 Months * 2

Lekë 800.00
Title:  
Biberon rrens.

-

NUK Baby Soother Toy Story 6- 18 Months

  • Forma origjinale NUK- mbrojtëse gome dhe unazë praktike.
  • Kokë e hollë dhe e ngushtë ushqyese silikoni - redukton presionin mbi nofullat dhe dhëmbët; 
  • Fund i butë - për të lejuar më shumë hapësirë në lëvizjen e gjuhës dhe thithjen natyrale.
  • Mosha 6-18 muaj, material pa BPA, paketim 2 copë, kuti mbrojtëse rezistente.

-

Shiko edhe