NUK Bath Thermometer

NUK Bath Thermometer

Lekë 600.00
Title:  
Termometër uji.

-

Me termometrat shumëngjyrësh të ujit NUK mund të jeni të sigurt që fëmija juaj po shijon banjën e tij në një temperaturë të sigurt uji:

  • Vaji natyral i Rapeseed përdoret si lëng matës, i cili është i padëmshëm për fëmijën tuaj në rast rrjedhjeje.
  • Me gradim të lexueshëm që tregon me saktësi temperaturën e ujit si dhe temperaturën ideale për banjën e fëmijës suaj (37°C).
  • Prej materiali të pathyeshëm, të qëndrueshëm - me dizajne shumëngjyrëshe veçanërisht për fëmijët e vegjël.

-

Shiko edhe