NUK Bottle Cleanser With Foam Dispenser * 500 ML

NUK Bottle Cleanser With Foam Dispenser * 500 ML

Lekë 700.00
Title:  
Detergjent shkumues, pastrues i shisheve dhe biberonave.

380 ml

NUK Bottle Cleanser With Foam Dispenser është zhvilluar posaçërisht për pastrimin e produkteve për fëmijë.

  • Formulimi bazohet në përbërës natyralë.
  • Me ndihmën e enzimave, qumështi, pureja dhe lëngu në veçanti mund të hiqen në mënyrë efektive dhe të sigurt. 
  • Pastruesi i shisheve NUK është aq i butë sa që mund të pastroni jo vetëm shishet, por edhe filxhanët, pjatat dhe takëmet, por edhe pjesët e pompës së gjirit, si dhe lodrat që lahen dhe objektet e tjera që vijnë në kontakt me gojën e foshnjës tuaj - pa u menduar.

-

Shiko edhe