NUK Connect-and-Play Teething Ring Set

NUK Connect-and-Play Teething Ring Set

Lekë 900.00
Title:  
Set masazhues për dhëmbët.

-

NUK Connect-and-Play Teething Ring Set ndihmon fëmijën tuaj në shumë mënyra:

  • Të dyja unazat e dhëmbëve të butë dhe klasikë NUK masazhojnë qiellzën e gojës dhe mishrat e dhëmbëve dhe ndihmojnë në lehtësimin e presionit në nofull. 
  • Unaza Cool Teething ftoh zonat e dhimbshme. 
  • Forma ergonomike e unazës do të thotë që fëmija juaj mund të arrijë lehtësisht të gjitha zonat e nofullës. P
  • Përtypja e unazës së daljes së dhëmbëve gjithashtu stimulon rrjedhjen e pështymës dhe ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve.  e këputur së bashku.

-

Shiko edhe