NUK Cooling Stick

NUK Cooling Stick

Lekë 350.00
Title:  
Masazhues dhe qetësues i dhimbjes së mishrave të dhëmbëve.

-

NUK Cooling Stick ndihmon pikërisht në vendin ku dalja e dhëmbëve shkakton dhimbje – e shpejtë, e thjeshtë dhe efektive.

  • Pikat më pas ftohet – NUK Cooling Stick mund të arrijë lehtësisht kudo në gojë;
  • Koka e lëmuar ftohëse e bërë nga TPE rezistente ndaj pickimit – jep një efekt të këndshëm masazhues;
  • I lehtë për t'u përdorur - thjesht vendoseni në vendin e dhimbshëm për një kohë të shkurtër dhe masazhoni me kujdes;
  • I testuar dermatologjikisht - pH-neutral dhe pa BPA, si dhe PVC dhe plastifikues;
  • Dorezë që nuk rrëshqet - në formë ergonomike për duart e të rriturve.

-

Shiko edhe