NUK Easy Learning Disney Plate 8 Months +

NUK Easy Learning Disney Plate 8 Months +

Lekë 1,500.00
Title:  
Pjatë ushqimi për fëmijë, që nga mosha 6 muajshe.

-

Koha e ushqimit për fëmijët tuaj!

  • Zhvilluar me psikolog të fëmijëve.
  • Pastrohen lehtë dhe janë të sigurta për larje në lavastovilje.
  • 0% BPA (kimikat industrial që përdoret për prodhimin e plastikës).
  • Baza e pjatave nuk rrëshqet- ndihmon në parandalimin e derdhjeve.
  • Të lehta për t'u mbajtur nga duart e vogla të fëmijëve.

-

Shiko edhe